Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

2013 ja kirjoittamisesta

01.01.2013, wervi

Vietin uudenvuoden yökylässä ystäväni luona ja päälimmäisenä ajatus, etten ikinä hanki kissaa.

Olen pitänyt noita tähän asti perin sympaattisina olentoina jopa siihen pisteeseen asti, että vaikken juuri pidäkään eläimistä, niin kuvitteellisen pakon edessä juuri kissa olisi valintani. Ystäväni kissa on kuitenkin huomionhakuinen otus, joka etenkin öisin hyppii naamalle, raapii kaikkea mikä liikkuu ja myös suurinta osaa niistä asioista jotka eivät liiku (matto, tapetti, pöydänjalka) ja miukuu kuin mielipuoli.

Muuten kuitenkin kyseessä oli raketteineen, peleineen ja elokuvineen erittäin miellyttävä visiitti.

Vielä muutaman päivän viihdyn täällä vanhempieni hellässä ja lihottavassa huomassa, sitten taas varsinaiseen kotiini. Kurssit alkavat 7. päivä tätä kuuta, mutta olen jo hyvässä vauhdissa lukemassa niihin kuuluvia kirjoja.

Mielessäni on pyörinyt viime aikoina ideoita tarinoista, joita voisin kirjoittaa. Samaan aikaan en ole varma, pystynkö siihen. Nautin todella kirjoittamisesta, lähes kaikenlaisten asioiden kirjoittamisesta, mutta se on erilaista kuin muut vapaa-ajanviettotapani, (lähinnä lukeminen, sarjojen katselu ja pelaaminen) jollain tavalla raskaampaa. Joudun itse tuottamaan tekemistäni passiivisen vastaanottamisen tai reagoimisen sijaan.

Olen ennenkin pohtinut suhdettani tekstin tuottamiseen ja tullut siihen tulokseen, että se pitää persoonallisuuttani koossa. Tunnen olevani hukassa silloin, kun en ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan. Sinänsä outo ajatus että foorumiviesti, kirja-arvostelu, tämän blogin kaltainen ajatusvirtsa tai joku työstämistäni kertomuksista auttaisi, mutta niin se vaan tekee. Koen olevani selkeämmin oma itseni. Minusta jää johonkin pieni jälki, työni tulos. Ja niin kuin kaikki muukin työ sen ei tarvitse olla mahtavaa ja suurenmoista, riittää että koen sen merkitykselliseksi niin pysyn tiellä ja pystyssä.

Luominen kannattaa aina. Luin jonkin aikaa sitten yhden elämäni motivoivimmista teksinpätkistä: http://www.cracked.com/blog/6-harsh-truths-that-will-make-you-better-person/


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *